About

OUR STORY

 

Djur och natur har alltid varit en del av mitt liv!

Redan som liten hade jag en speciell kontakt med djur, framförallt hundar, katter och hästar.


Hundar vi haft är Boti - en perfekt Golden Retriever tik som vi tog hand om på hennes ålders höst när hon inte längre trivdes att vara ensam. Henne hade jag lärt känna redan som liten valp, då hon ägdes av en härlig vän! Tack Lena för förtroendet!

Nästa hund blev Judy, en vacker korthårscollietik, som tyvärr fick trolig hjärntumör och inte blev äldre än 6 år.

Uppfödningen av hundar började på tidigt -80 tal med collie, fortsatte in på 90-talet. Vi har även under årens lopp haft nöjet att ha flera collie, samt tagit hand om någon som behövt hjälp på ett eller annat sätt.


Vår första shetland sheepdog kom från Madeleine Lund. Underbara Katja (Starbelle Slightly Spoilt född -89) med vackraste Int, No, Se uch Cronys Copper Print som pappa och mamma Cinderella, dotter till  Int, Nord uch Shelfrect Stroller och Starbelle Sally. Katja blev drygt 11 år och var verkligen en härlig tik. Tack Madeleine!


Nu har vi börjat om igen med en härlig blå tjej Wirins Miss Elizabeth Swann, Lizzie, som vi hoppas ska lägga grunden till en silverblå framtid :) Tack Viktoria!

 

Året -99 kom så första norska skogkatten in i familjen  - en svartsilver tabby och vit tjej vid namn Bubblan, från Inger Andersson, Pysidas norska skogkatter, sen var jag såld på skogisarna också :) Underbara katter!


Själva djurintresset har inte nöjt sig med bara uppfödning av vackra individer. Jag har en gedigen erfarenhet som djurkommunikatör, där jag arbetar med både ägare och djur för att hitta lösningar på problem.  Min mediala förmåga är naturlig och att se och höra mer än de flesta hjälper mig i det arbetet.


Djurskyddsfrågor ligger mig varmt om hjärtat.

Djur har rätt till ett värdigt liv, brukar jag säga. Att vi har ett stort ansvar som djurägare och uppfödare.

Att ha en balans och harmoni i hemmet är viktigt och därför har jag bestämt att inte ha för många djur i taget.


En liten omsorgsfull uppfödning är vår melodi.

Vi ögonlyser och hd röntgar.


Idag är det jag som tillsammans med min son Leo i första hand, som står för hundägandet och uppfödning. Han som promenadpartner i första hand och jag står för resten :)

Vi har också härliga besök av barnbarnen Lukas och Amanda som gärna också hänger med på en promenad eller lek med Lizzie, vilket hon Ä L S K A R ;))))PHOTO GALLERY

DOGS

&

FLOWERS
GET IN TOUCH


Barbro Waara

Huddinge

barbro@houseofharmony.se

+46 739638991


© Copyright. All Rights Reserved.